ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

 

Στο ισόγειο του κτιρίου επί της Κομνηνών 5 έχει γκρεμιστεί το μεγαλύτερο μέρος του φέροντος οργανισμού που  περιλαμβάνει την εσωτερική τοιχοποιία που διαχωρίζει τους παρακείμενους χώρους καθώς επίσης και η εξωτερική τοιχοποιία από την μπροστινή πλευρά της εισόδου που έχει αντικατασταθεί με τζαμαρία.

Η εξωτερική τουαλέτα που υπήρχε έχει γκρεμιστεί εξ ολοκλήρου και στην θέση της έχουν δημιουργηθεί δυο αυτόνομες ξεχωριστές μεγαλύτερες τουαλέτες που περιλαμβάνουν μια λεκάνη και ένα νιπτήρα δημοσίας χρήσεως και ένα ξεχωριστό χώρο ιδιωτικής χρήσεως που περιλαμβάνει ντουζιέρα λεκάνη και νιπτήρα.

Οι υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις έχουν αντικατασταθεί πλήρως με καινούριας τεχνολογίας υλικά καθώς επίσης και η σύνδεση στην τηλεθέρμανση με δημιουργία αυτονομίας. Μαζί με την ηλεκτρολογική και υδραυλική μελέτη, έχει γίνει μελέτη και υλοποίηση δικτύου δεδομένων (LAN) με καλώδια Ethernet και χρήση Access Point για ασύρματη σύνδεση στο δίκτυο δεδομένων (WLAN).

Η διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου, ώστε να δημιουργηθούν διαχωριστικοί χώροι για τις τουαλέτες, το χώρο του εξοπλισμού της δομημένης καλωδίωσης, και η κουζίνα, έχει γίνει μετά την εγκατάσταση του δαπέδου, με πλακίδια, με στόχο να μην χρειαστεί η αντικατάσταση του δαπέδου σε πιθανή μελλοντική αλλαγή της διαρρύθμισης του κύριου χώρου όπως ζητήθηκε από τον πελάτη.

Η πόρτα εισόδου έχει αλλαχτεί μαζί με την παρακείμενη πόρτα εισόδου της οικοδομής για να υπάρχει ομοιομορφία, όπως επίσης έχει χρησιμοποιηθεί ξύλινη επένδυση στις εσωτερικές πόρτες.

Το κτίριο από έξω έχει τριφτεί και έχει βαφτεί μέχρι και το ύψος του εξώστη του πρώτου ορόφου. Στη πρόσοψη του ισογείου υπάρχει φωτισμός καθώς και εγκατάσταση για μελλοντική φωτιζόμενη πινακίδα, όπως επίσης έχουν εγκατασταθεί δυο κάμερες καταγραφής οι οποίες μπορούν να διαχειριστούν τόσο από το εσωτερικό του γραφείου όσο και απομακρυσμένα μέσω του διαδικτύου.

 

ΥΛΙΚΑ

 

Για την υδραυλική εγκατάσταση και εσωτερική εγκατάσταση θέρμανσης χρησιμοποιήθηκαν σωληνώσεις βαρέως τύπου θερμοκολητικής εφαρμογής polymoutan πράσινου χρώματος σύμφωνα με ISO:9001.

Για την θέρμανση του χώρου χρησιμοποιήθηκαν 3 θερμαντικά σώματα τύπου πάνελ μέγιστης απόδοσης.

Ηλεκτρολογική τριφασική εγκατάσταση και δομημένη καλωδίωση με διακόπτες legrand με μελέτη και πρόβλεψη για μελλοντική επιπλέον χρήση σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Οι νέες αποχετεύσεις και οι αντικατάσταση των παλαιών έγιναν με συμπαγή σωλήνα αποχετεύσεων βαρέως τύπου.

Όλη η επιφάνεια της τοιχοποιίας καλύφτηκε με νέο σοβά τύπου γυψοσοβά και στο δάπεδο εγκαταστάθηκαν πλακίδια γρανίτη με πρόσοψη ξύλου.

Για τον φωτισμό χρησιμοποιήθηκαν led ψυχρού τύπου.

ΚΟΜΝΗΝΩΝ  5

ΠΡΙΝ                                                         ΜΕΤΑ